Жатка

Запчастини на жатку для комбайна ДОН-1500

Башмаки, вали, вилки, втулки, головки, диски, зірочки, кільця, лопаті, промені, механізми, МКШ, ножі жатки, ножі подрібнювача, опори вилки , осі, пальці, пластини, повідці, підшипники, напівмуфти, притиски, прокладки, пружини, важелі, сегменти ножа, сережки, маточини, труби, пристрої запобіжні, шарніри, шківи, ​​шплінти, щоки, щити, щитки, ексцентрики...


ᐉ Запчастини для Жатки від Мотор-Агро

Запчастини до жниварці для комбайнів ДОН-1500

Жатка комбайна необхідна для скошування, формування і транспортування рівного потоку хлібної маси до молотильного апарату. У разі роздільного збирання жатка необхідна для відбору хлібної маси з валка і її подачі в молотильний апарат. Проводять жатки різних розмірів, які відрізняються шириною захвату.

Механізм підвіски і урівноваження жатки комбайна ДОН

Конструкція дає можливість працювати з копіюванням рельєфу поля або без нього. У разі робіт з копіюванням корпус жатки впирається на що ковзають по поверхні поля і підтримують задану висоту зрізу черевики. Конструкція механізму врівноваження автоматично надає пост. рівень тиску черевиків на грунт з будь-якими перекосами жатки. Поздовжнє копіювання воно ж відхилення жатки від горизонт. положення вгору - вниз) становить ± 150 мм і не залежить від ширини захвату жатки. Поперечний копіювання (поперечний нахил) жатки зав. від ширини її захоплення.

копіюють черевики не дуже добре ковзають на пухкому грунті як і на вологій, збільшуючи витрату палива на рух. У таких випадках механізм відключають і продовжують роботу з відривом черевиків від грунту. Без копір. працюють і на нерівних ділянках.

Ріжучий апарат необхідний для зрізу рослин. На жатки ставлять: сегментно-палацовий ріжучий елемент закритого типу, безпальцевой або сегментно-палацовий ріжучий елемент відкритого типу. На сегментно-пальцевий ріжучий апарат ВІД встановлений ел-т з рухомим сегментним ножем і короткими пальцями з вкладишами. Ножі ріжучих апаратів здійснюють зворотно-поступальні рух. Під час руху комбайна в проміжках між нерухомими елементами ріжучого апарату входять стебла рослин, рухливі елементи притискають і зрізають їх.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння