Елеватори

Запчастини на елеватори для комбайна ДОН-1500

Вали, деки, дно, зірочки, кожухи, корпуси, кришки, лопаті, механізми запобігання, обичайки, осі, пружини, ротори, скребки, маточини, транспортери , подовжувачі, шківи, ​​шнеки...


ᐉ Запчастини для Елеваторів від Мотор-Агро

Запчастини до елеватору для комбайнів ДОН-1500

Зерновий елеватор знаходиться на правій стороні молотарки, за допомогою нижньої головки з'єднується з зерновим шнеком, а за допомогою верхньої - з похилим зерновим шнеком. На ньому встановлено контрпривода, від якого єдиним ланцюговим контуром обертання передається на конічний редуктор похилого зернового шнека і на зірочку верхнього вала. Через робочу гілку скребковий ланцюга елеватора обертання передається на зірочку вала зернового шнека.

Обертання вала контрпривода зернового елеватора здійснюється ремінною передачею від головного контрпривода по правій стороні молотарки. На валу шківа контрпривода встановлена ​​запобіжна муфта, відрегульована на передачу крутного моменту 10кгс/м.

Колосової елеватор знаходиться на лівій стороні молотарки. На верхньому валу колосового елеватора встановлено шків із запобіжною муфтою, а також зірочка. Верхній вал колосового елеватора отримує обертання від заднього контрпривода, а від нього йде відбір потужності на колосовий шнек через ланцюг скребкового транспортера і ланцюговою передачею на розподільний шнек домолачівающего пристрою. Запобіжні ямуфта відрегульована на передачу крутного моменту 10кгс/м.

В зерновому і колосових елеваторах застосовані уніфіковані фрикційні муфти, які відрізняються тільки шкивами. Виникаючі в процесі експлуатації щілини в зоні прилягання верхніх і нижніх кришок елеваторів, а також зоні приєднання кожуха завантажувального шнека до бункера необхідно закладати герметиком.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння