Електрообладнання

Запчастини на електрообладнання для комбайна ДОН-1500

Блоки діодів, блоки сигналізації, блоки вимірювання частоти обертання, блоки індикації, блоки сигналізації, датчики обертів, датчики положення, датчики втрат, джгути, комплекти обладнання, перемикачі , перетворювачі, реле, підсилювачі, фари-мигалки, електромагніти, електропроводка...


ᐉ Запчастини для Електрообладнання від Мотор-Агро

Запчастини до електроустаткування для комбайнів ДОН-1500

Система електрообладнання складається з одного проводу, з пост. струмом і напруга. в 24 Вольта, генератора змінного струму разом з вбудованим випрямлячем. Головною особливістю електрообладнання ДОН-1500 є застосування автоматичної системи контролю (АСК) за техпроцесом і упоряд. працездатності всіх осн. агрегатів.

АСК дає можливість замірять частоту обертання молотильного барабана, вентиляторів очищення, вала, двигуна і швидкість переміщення комбайна ДОН, а також дає можливість контролю і сигналізувати про гранично можливе пониження частоти обертання молотильного барабана, зупинці колосового і зернового шнеків, соломонабівателя, вала очистки, шнека половоізмельчітеля, про максимально допустимій температурі масла ГС, води і масла двигуна. В цілому АСК надає інформацію про 22 найважливіших параметрах робочої системи. Коли показники відхиляються від передбачених норм система попереджає комбайнера звуковими і світловими сигналізаторами.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння