Жатка

Запчастини на жатку для комбайна НИВА

Вали, очі, головки, диски варіатора, коромисла приводу, ножі жатки, обойми, осі, пальці, притиски, сегменти ножів, тяги, шатуни, шківи, ​​шнеки, щоки підвіски, щоки шатуна...


ᐉ Запчастини на Жатку від Мотор-Агро

Запчастини до жниварці для комбайнів НИВА

Жатка комбайна НИВА включає до свого складу корпус, мотовило, ріжучий апарат, шнек і механізми приводу і регулювань. Корпус жатки шарнірним способом встановлено на похилій камері на центральному шарнірі і підвісках.

Підвіска регульована по довжині служить для уникнення перекосів жатки щодо молотарки. Основою жатки є зварений корпус. Ззаду на ньому є знімні опори які можуть приймати робоче або транспортне положення. Робоче положення опор використовують під час монтажу, ремонту і зберігання. Внизу на корпусі розташовані копіюють черевики які служать передньою опорою жатки в разі прямого способу збирання з копіюванням рельєфу поля. Башмаки можуть приймати будь-яке з 4-х положень, тим самим регулюючи висоту зрізу стебел.

Врівноважуючий механізм жатки - це система важеля яка комплектується блоками пружин розтягування і їх кількість пропорційно ширині захвату жатки . У разі збирання врожаю з копіюванням рельєфу тиск повинен становити 200-300Н. Тиск забезпечують натягом пружин блоків.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння