Підбирач

Запчастини на підбирач для комбайна НИВА

Втулки, доріжки, стрічки, пружини, фіксатори, шківи...


ᐉ Запчастини для Підбирача від Мотор-Агро

Запчастини до підбирач для комбайнів НИВА

Підбирач необхідний для підбору валків за умови роздільного комбайнування. Платформа-підбирач включає в себе платформу, проставлення, підбирач і механізм приводу.

Робочий процес підбирача

Комбайн рухається уздовж рядків таким чином, щоб валок знаходився між опорними колесами посередині ширини підбирача. Підбирають пальці задирають валок, прочісуючи стерню і потім переміщають хлібну масу на шнек. Коли маса зібрана, що підбирають пальці заходять в ковзний контакт з крайкою стеблес'ёма і відбувається очищення від стебел. Нормализатор затискає за допомогою пальців хлібну масу до транспортеру і переміщує її під шнек платформи. Потім хлібна маса за допомогою шнека рухається на бітер проставки, після чого транспортером похилої камери подається в молотарку. Пристрій, а також робочий процес платформи збігаються процесам і пристрою жатки. Відмінність полягає у відсутності мотовила, ріжучого апарату, а також врівноважує механізму. Проставка інструкціями щодо призначення аналогічна жниварці за винятком того що вона жорстко приєднана до платформи.

Підбирач - це шарнірно з'єднаний з платформою транспортер з уравновешивающим пристроєм, який спирається на колеса. Транспортер включає в себе раму, ролики, приводний вал, транспортерну стрічку, обичайки і стеблепод'емнікамі. Натяг ланцюга регулюється за допомогою натяжних болтів. Врівноважує пристрій являє собою 2 тяги з пружинами розтягування, які соед цапфи нормалізатора з балкою вітрового щита платформи. Величина навантажень коліс регулюється гайками за допомогою зміни натягу пружин всередині обойми. У кожній обоймі є фіксатор який замикає обойму в транспортному положенні, тим самим усуваючи розкачку підбирача під час пересування комбайна. Транспортується з розімкненим обоймою і працює підбір валків із замкнутою обоймою, викликаючи тим самим вихід з ладу комбайна.

Зчленування розвантажує пристрої з кривошипами нормалізатора дозволяючи зафіксувати його у відкритому положенні і піджати пальцями нормалізатора хлібну масу до транспортної стрічці. Привід підбирача походить від контрпріводного вала одержує обертання від карданної передачі. Привід транспортера отримує від карданного валу за допомогою одного карданного шарніра.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння