Грунтообробне обладнання

Грунтообробне обладнання (сівалки, борони, культиватори, плуги) необхідно для підготування ґрунту перед посівом, загортання насіння, культивації, міжрядної обробки грунту та інших робіт.

Виберіть категорію запчастин для грунтообробного обладнання:


ᐉ Запчастини для Грунтообробного обладнання від Мотор-Агро

Запчастини і деталі до сівалок, борін, культиваторів, плугів Eurozappa (Єврозаппа)

Плуги

Використовують з метою для обробки грунту повної глибині орного шару а також для зняття дерну, поділу та роздрібнення частин грунту від загальної маси землі. Корпус плуга виконаний у вигляді клина який спочатку ріже грунт а потім вдарить і обертає її. Плуг називають основним знаряддям для обробки грунту і для підготовки землі до посіву і знищення бур'янів.

Борони

Використовують при розробці пластів, для поверхневого розпушування та ліквідації бур'янів, для зачепила посівів і роздряпування дерну. Поділяються на тракторні та кінні, а конструкційно на зубові і дискові. Зубові використовують з метою поверхневої обробки, а дискові для інших більш глибоких робіт.

Культиватори

Використовуються з метою суцільний і міжрядної обробки і буває 2 також виду кінний і тракторний; підрозділяються на Грубер, необхідний для глибокого розпушення ґрунту, екстірпатори для ліквідації бур'янів і скарифікатори з метою розрізу луговий дернини.

Катки

Застосовують для ущільнення грунту, деякі виробляють не тільки ущільнення а ще й розпушення поверхневих шарів. Ковзанки існують гладкими, рубчастими, кільчастими, зірчастими або ж змішаних типів.

Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння