Сівалка універсальна РПЛ (Румунія)

Запчастини на сівалки універсальні пневматичні РПЛ-8 і РПЛ-6

Бандажі, бункери, вали сівалки, гвинти, ворушилки, втулки, гайки, диски, зірочки, каркаси, колеса опади, кільця, коробки, корпуси, кришки, направляючі, опори, визначники, полуободи, приймачі насіння, прокладки, протектори, пружини, розпірки, розподільники, ролики, ротори, сальники, скребок, сошники, стрижні, супорти маркера, труби РПЛ, ущільнення, пристрої гідроприводу, фартухи, чистики, шайби, шківи, ​​шланги, ексгаустери...


ᐉ Запчастини для Сівалки універсальної РПЛ (Румунія) від Мотор-Агро

Запчастини до універсальних пневматичним сівалок СПЧ-8 і РПЛ-6 (SPP-8 і SPP-6)

Пневматична сівалка потрібна для точного висіву просапної культури пунктирним способом 1-2 зерна в кожне гніздо з заданим відстанню між ними. Через великого вибору висівних дисків можна висівати кукурудзу, соняшник, горох та інші культури зі схожими за формою і розміром насінням, за умови ширини міжрядь 45-70 см. SPP/FS обладнуються пристроями для одночасного з посівом добрива її.

Плюси пневматичних сівалок

Поєднуючи ВВП, ексгаустер починає рух, створюється тиск вакууму, який шлангами низького тиску формує в камері розрядження висіваючий апаратний вакуум. Через це насіння, що знаходяться в камері харчування втягуються до отворів висівних дисків. Диски рухаються одночасно з рухом сівалок. При обертанні вони зміщують насіння на пристрій занесення їх в грунт. Насіння, які підхоплює диск, йдуть повз регулювального знімача, що видаляє надлишки зерен.

З метою поліпшення надійності трансмісії в пристрій для добрива, вносять насіння, поставили посилені зірочки приводу і ланцюги. З метою збільшення продуктивності та виключення ручної роботи в час посіву, маркери обладнуються гідравлічною системою, що дозволяє управляти з кабіни. Під замовлення можливе також оснащення пристроєм електричного контролю висіву.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння