Поршневі групи

Запчастини на поршневі групи оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Виберіть категорію запчастин для поршневих груп:


ᐉ Поршневі групи від Мотор-Агро

Запчастини і деталі до поршневим групам

Поршнева група складається з поршня з поршневими кільцями, гільзи і поршневого пальця. Поршень сприймаючи зусилля від розширюються газів через шатун віддає їх їх коленвалу. Поршні відливаються зі сплавів алюмінію. У голівці поршня є днище. На самій голівці є проточки компресійних і маслосьyoмного кілець. Від канавки маслос'емного кільця у внутрішню порожнину йдуть 2 прорізи, по кот-им надлишки масла, що знімаються маслос'емного кільцем з циліндра, відправляються в картер двигуна.

В залежності від зовнішнього діаметра поршні поділяють на 5 класів (різницею в 0 , 01 мм), а в залежності від діам. отвори під поршневі пальці - на 3-4 категорії (різницею в 0,004 мм).

Кільця поршневі

Потрібні з метою створення ущільнень між стінок циліндра і рухається поршнем. Компресійні виробляють з чавуну спеціального складу. Верхнє покривають шаром хрому, нижнє шаром олова. З метою більш щільного прилягання кілець на деяких робиться фаска або виточення на наружн. або внутр. поверхнях.

маслос'емного виробляють комплектами зі сталі або з чавуну - з прорізами для масла знімається зі стінок циліндрів. Пальці в свою чергу виготовляють зі сталі. Конструкційно вони пустотілі. Зовні їх загартовують. Фіксуються за допомогою стопорних кілець. Робочу поверхню пальців ретельно шліфують і полірують.

Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння