Провід

Провід оптом і в роздріб

Провід в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте


ᐉ Провід від Мотор-Агро

Інтернет-магазин проводів і кабелю

Провід - це електротехнічний виріб, яке використовується з метою з'єднання джерела струму з його споживачем і іншими складовими електрики. Включає в себе струмопровідну жилу і ізоляцію.

Для виробництва жили використовують мідну або алюмінієвий дріт. Жили можуть бути багатодротовими як і в свою чергу провід може бути багатожильним, але при цьому слід пам'ятати що багатожильний провід для кожної жили має окрему ізоляцію і по суті є проводом. При виборі типу жив керуються умовами їх використання. У однодротових велика жорсткість і менший опір на більш низьких частотах, а багатодротяні навпаки.

Для ізоляції застосовують лакові покриття, полімери, паперові та волокнисті матеріали та їх комбінації. У рідкісних випадках застосовують оксидну плівку в якості мідного ізолятора. Класифікують згідно провідності, площі і діаметра поперечного перерізу, матеріалу провідника, типам ізоляції, гнучкості, теплостійкості та інших ознак.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння