Гідрообладнаяння

Гидрооборудование необхідно для управління навісний і причіпний технікою, яка агрегатується з трактором. Встановлюють універсальної роздільно-агрегатної гідравлічною системою, на яку агрегати монтуються окремо і можуть демонтувати незалежно один від одного. Управляє різноманітним навісним обладнанням через це і зветься універсальна.

Виберіть категорію запчастин для гідрообладнання:


ᐉ Гідрообладнання від Мотор-Агро

Запчастини і деталі до ГІДРОУСТАТКУВАННЯ

Складається з бака або бака з фільтром, гидронасоса з приводом і розподільником з трубкою для переливу, соед. між собою за допомогою трубопроводів і рукавів. Привід представлений парою шестерень і зубчастої муфтою відключення може встановлюватися в корпус шестерень розподілу двигуна або ж на задню плиту корп. заднього моста. У такому випадку для приводу насоса застосовують ВВП.

Шестерня приводу ГН завжди в зачепленні з приводний шестернею, яка отримує обертання від розподільних шестерень двигуна або Вома. У зав. від положення зубчаста муфта або жорстко з'єднується з валом насоса або вільно обертається на ньому. Виробляти включення і виключення насоса можливо тільки в разі зупинки двигуна.

Масло за допомогою насоса потрапляє з бака в розподільник, а потім на робочі ГЦ, якщо золотник розподільника варто в робочому положенні (на підйом або спуск раб. Обладнання .). У нейтральному положенні масло зливається в бак.

Під час роботи бульдозерного відвалу золотник розподільника може приймати додаткове 4-е положення, в якому порожнини ГЦ крізь розподільник з'єднуються з баком. В такому випадку масло може безперешкодно перетікати, а органи навісного обладнання - рухатися під впливом сил тяжкості.

Для взаємодії з атмосферою, необхідного через різні темп. режимів роботи, ГС забезпечується сапуном. Тиск вимірюють манометром. У разі коли баки гідросистеми застосовують як силові елементи капота, їх комплектують цапфами для установки гідроциліндрів передньої навісної системи.

Передня навісна система включає в себе ГЦ 2-х сторонньої дії, що стоять на силовому капоті двигуна, рукава В. Д. і трубопроводи, що служать для кріплення до розподільника і один до одного.

В гідросистемі є також трубопроводи, чиї висновки знаходяться ззаду на тракторі. Їх модно використовувати для сполуки. з ГЦ причіпної машини. Для забезпечення зручного повороту щодо трактора з'єднання виробляється за допомогою гнучких рукавів с.д. Для уникнення розривів і втрати масла при довільному від'єднанні причіпної машини в трубопроводі, що підводить масло від трактора до машини ставлять розривні муфти. Найбільш часто гідросистеми розраховуються на управління 3-ма парами ГЦ і забезпечуються 3-х золотниковим розподільником, керованим вручну.

У важкій техніці, такий як ДЕТ-250, ДЕТ-250М, використовують електрозолотніковое управління ГЦ, в кіт -ом золотник гідророзподільника зміщується в необхідне положення за допомогою соленоїда. Електрозолотнікі розташовують поряд з ГЦ (наприклад на хобот скрепера) з'єднуючи їх з пультом управління електропроводкою. Гідросистеми тракторів які застосовуються з бульдозерами, скреперами або грейдерами необхідно розраховувати на часте включення і змінні навантаження.

Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння