Вариаторні (спеціальний профіль)

Вариаторні ремені

Вариаторні ремені зі спеціальним профілем оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте


ᐉ Вариаторні ремені (спеціальний профіль) від Мотор-Агро

Ремені приводні оптом і в роздріб

Вариаторні ремені використовують в безступінчатих приводах. У них радіальне рух в варіаторних шківах, таким чином змінюється кількість обертів. Мають хорошими стійкими і зносостійкими якостями при бічному навантаженні. Такий ремінь має великим терміном служби, плавністю ходу і високою гнучкістю.

Існують 3 види ременів

  1. Гладкі (загорнуті) ремені - стійкі до непередбачуваних умов навколишнього середовища і мають хороший запас потужності. Застосовують при виробництві редукторів, друкованих і токарних верстатів, в текстильному обладнанні, а також різних компактних приводах.
  2. Зубчасті (нарізні) ремені - зносостійкі і стійкі до зісковзуванню і при роботі мають високу гнучкість. Застосовують в редукторному будові, машинобудуванні, на текстильному обладнанні, в с/г техніки.
  3. Подвійні (фасонні із зубами з обох сторін) ремені - знижують температуру ременя і покращують тепловіддачу. Подвійні ставлять в промисловості (при виробництві транспорту), в с/г техніки, а також на верстати.
Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння