Клинові

Ремені клинові приводні

Клинові ремені оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте


ᐉ Клинові ремені від Мотор-Агро

Ремені клинові приводні оптом і в роздріб

Ремені клинові - це нескінченні гумовотканинні нормального перетину, необхідні для приводу верстатів, промислових установок і сільгосп машин, які працюють при температурах від мінус 30 до плюс 60 за Цельсієм - для помірного і тропічного клімату і від - 60 до + 40 градусів за Цельсієм - для холодного і дуже холодного клімату. Використовують для передачі крутного моменту між валів механізму або машини за допомогою шківів. Робочою поверхнею вважають його бічні поверхні. Застосовують їх у всіх видах промисловості.

Типи клинових ременів:

  • нормального перетину (класичні)
  • вентиляторні (генераторні)
  • широкі (варіаторниє)

також бувають поліклинові, многоручейние, плоскозубчастий а також вузькі приводні.

Склад ременів клинових

В несучому шарі застосовується кілька шарів кордткані послідовно накладаються один на одного або один шар корд. шнура, намотаного по спіралі. Відповідно до цього виділяють ремені кордшнуровие і кордтканевие. Кордшнуровие більш ізгібостойкіе, і їх термін служби трохи більше. У конструкції ременів гумові суміші з гуми застосовуються в шарах розтягування і стиснення, які перебувають відповідно над і під несучими шарами. Шар обгортки клинових ременів потрібен для запобігання бічних поверхонь від зносу і для додання всій конструкції поліпшеною цілісності.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння