Накладки

Фрикційні накладки

Накладки в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте


ᐉ Накладки від Мотор-Агро

Інтернет-магазин накладок для сільгосптехніки

В більшості випадків накладки необхідні для конічних і дискових гальм. Що використовується у виробництві сировину, як і технологія, гарантують споживачеві збереження заявлених характеристик. Наприклад максимальне питомий тиск в межах 3-х MPa, коефіцієнт кінетичного тертя - 0,40, допустима миттєва температура - 350 градусів за Цельсієм, а безперервна максимальна робоча температура - більше 250 градусів за Цельсієм.

Фрикційні накладки застосовують як в горизонтальному, так і в похилому транспорті. Використовують в диску муфт пресів і верстатів, у фрикційних гальмівних дисках і конусних нахилах підйомного крана, на суднових кранах, в барабанних гальмах інтенсивно використовуються машин і устаткування.

Коефіцієнт тертя накладок зобов'язаний бути постійним, не повинен залежати від температури, швидкостей тертя і тиску. Знос у них низький, а стійкість до температури повинна бути понад максимальної температури, що виникає в зонах тертя. Ще важливими факторами вважають механічну міцність і агресивність по відношенню до елементів взаємодії.

Накладки оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння