Зчеплення КАМАЗ

Запчастини для зчеплення автомобілів КАМАЗ

Вилки включення, гідроциліндри, диски провідні, диски зчеплення, кільця наполегливі, муфти, накладки, відведення, петлі, підшипники, пружини, ремкомплекти, важелі, стакани, шланги .. .


ᐉ Запчастини для Зчеплення КАМАЗ від Мотор-Агро

Запчастини до зчеплення для автомобіля КАМАЗ

Зчеплення необхідно для відключення на короткий період часу двигуна від трансмісії під час початку руху з місця і розгону, а також запобігання трансмісії від інерційних перевантажень від обертання махових мас автомобіля. Включає в себе механізм і привід зчеплення. На Камазах-4350, -5350, -53501, -53504, -6350 і -6450 ставлять зчеплення з одним диском, диафрагменное, витяжного типу.

Механізм зчеплення модель 17

Особливістю 2 х дискового диафрагменного зчеплення моделі 17 є присутність пристрою, який не вимагає регулювання під час експлуатації для автоматичного монтажу середнього ведучого диска в середню позицію при відключенні зчеплення, з певною формою кожуха, який забезпечує фіксування нажімной диафрагменной пружини.

нажимной провідний диск, крізь 4 пакети з'єднують пластин закріплюється на кожух зчеплення. Середній провідний диск так само кріпиться на маховик. Вони віддають крутний момент на поверхню тертя ведених дисків, маточини яких розташовані на шліцах первинного вала КПП або дільника. Кожух зчеплення, крізь проставочное кільце ставиться на маховик за допомогою 2-х штифтів і закріплюється за допомогою 8-ми болтів. Між кожухом і натискним диском розташовується центральна нажимная діафрагмове пружина, яка діючи на ведені диски затискає їх між натискним і середнім провідними дисками, а також маховиком. Середній провідний диск містить 4 обмежувача ходу, які з пакетами сполучних пластин диска формують механізм установки диска в середню позицію при відключеному зчепленні. Пристрій виключення включає 16 пелюсток діафрагми і муфту вимикання зчеплення разом з підшипником, розташованої на кришці підшипників первинного вала КПП або дільника і вилки виключення, розташованої на валу в картері КПП (подільника).

Механізм зчеплення моделей 14 і 142

Особливістю можна назвати присутність пристрою, який не потребує регулювання в процесі експлуатації для автоматичного монтажу середнього ведучого диска в середнє позицію вчасно відключення зчеплення; термостійка накладка веденого диска з тривалим терміном експлуатації, певна форма кожуха, що забезпечує фіксування натискних пружин.

Провідний нажімной і середній диски нажімной і середній, містити зовні по 4 шипа, які входять в спеціальні пази на маховику і віддають крутний момент на поверхню тертя ведених дисків з фрикційними накладками, маточини яких розташовуються на шліцах первинного вала КПП. Кожух зчеплення коштує на маховику за допомогою втулок і кріпиться 10-ю болтами М10 і 2-мя М8. Між кожухом і натискним диском знаходяться натискні пружини, кот-ми ведені диски затискаються між натискним і середнім ведущ. дисками з маховиком. Середній провідний диск забезпечений важільним механізмом, який автоматично ставить диск в середню позицію під час відключення зчеплення. Пристрій виключення зчеплення включає в себе віджимні важелі з затятим кільцем, муфти відключення зчеплення з підшипниками, закріпленої на кришці підшипника первинного вала КПП, і вилки відключення зчеплення. А в серпні 2001 року механізм автоматичної установки середнього диска на перестали встановлювати на нові автомобілі. Модель 142 відрізняється від моделі 14 присутністю подвійних силових пружин і пружин демпфера на ведених дисках.

Деталі й запчастини до зчеплення оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україна в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння