Автомобілі КрАЗ, МАЗ

Запчастини на автомобілі КрАЗ і МАЗ замовити і купити в інтернет-магазині оптом і в роздріб ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Виберіть категорію запчастин для автомобілів КрАЗ, МАЗ:


ᐉ Запчастини для Автомобілів КрАЗ та МАЗ від Мотор-Агро

Запчастини для автомобілів КрАЗ і МАЗ

КрАЗ

Гарна прохідність в поєднанні з великою вантажопідйомністю та відмінною маневреністю, також висока міцність конструкції в парі можливістю витримувати великі навантаження, за умови хорошого поєднання ціни і якості зробили автомобілі і спецтехніку КрАЗ практично незамінною в різноманітних галузях.

МАЗ

Люди, які купують продукцію цього виробника, з великим задоволенням купують різні види пасажирської і вантажної техніки, і великим вибором оригінальних запчастин. Будь-який автомобіль виробництва МАЗ оснащують тільки оригінальними запчастинами вироблених спеціально під нього. На заводі постійно впроваджують інновації підвищуючи тим самим надійність техніки. Гарантія заводу полягає 60 тис км при дотриманні плану ТО. Двигуни, які ставлять в МАЗи, відповідають стандартам Євро-3,4,5, що по суті дає гарантію їх максимальної надійності та екологічну чистоту, і в свою чергу дає мінімальне кількості шуму при експлуатації.

Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння