Двигун КрАЗ і МАЗ

Запчастини для двигуна ЯМЗ на КрАЗ і МАЗ

Амортизатори, баки, блоки-картери, болти, вали, валики, вінці, вентилятори, гвинти, вмикачі, втулки, гайки, глушники, головки, державки, діафрагми, заглушки, картери, клапани, кожухи, колектори, ковпаки, кільця, компенсатори, коромисла, корпусу, крани, кронштейни, крильчатки, кришки, маслоотражатель, маховики, металорукава, муфти, наконечники, насоси, ніпелі, облицювання радіатора, омивачі, опори , осі, патрубки, перехідники, пластини, подушки, півкільця, напівмуфти, приводи вентилятора, приводи стартера, прокладки, пружини, радіатори, ремкомплекти, ролики, ротори, рукава, сальники, сильфони, скоби, стакани, стартери, сухарі, тарілки, теплообмінники , термостати, штовхачі, трійники, троси, труби, трубки, тяги, ущільнення, фільтри, фланці, центрифуги, шайби, шатуни, шестерні, шківи, ​​шланги, шпильки, шпонки, шторки, штуцери, електродвигуни...


ᐉ Запчастини для Двигуна КрАЗ і МАЗ від Мотор-Агро

Запчастини до двигунів ЯМЗ-236, ЯМЗ-238 для КрАЗ і МАЗ

Дизельні двигуни існують модифікації з турбонаддувом а також без нього, V-образні, 236 (з шістьма циліндрами), 238 (з вісьмома циліндрами) 4-х тактний, встановлювалися в великовантажні автомобілі ( "КАМАЗ", "Урал", "КРАЗ", "МАЗ" і ін.), трактора (К-700), бронетранспортери, будує. техніку і т. д .. Також в цьому сімействі є 240 (з дванадцятьма циліндрами). На базові версії турбонаддув не встановлювався.

Пристрій дизелів

Система харчування представлена ​​ТНВД механічного виконання, з одного насосної секцією на кожен циліндр, з безпосереднім уприскуванням. Розташовується він в розвалі блоку циліндрів. Трубопроводи впуску знаходяться також в розвалі блоку. Клапанний механізм OHV, клапани знаходяться в голівці і вводяться в дію за допомогою коромисла і штанги від нижнього распредвала, розташованого над коленвалом і приводиться в рух двома шестернями, що знаходяться на передньому кінці двигуна і закриті кришкою. Кількість клапанів на циліндр - 2. Штанги з роликовими штовхачами. На коленвале шатунні шийки ставляться під 90 ° у випадку з ЯМЗ-238, і 120 ° у випадку з ЯМЗ-236, що дає рівномірні спалахи кожні 90 ° на 238 моторі, але нерівномірні (на 90 ° і 150 °) на 236 моторі. Шатуни є зміщеними. Двигун охолоджується рідинним способом. Гільзи циліндрів відливають із чавуну високої міцності. Всі клапани забезпечуються 2-мя пружинами. За допомогою замка тарілка пружини соед. з клапаном, тим самим забезпечуючи його обертання під час роботи дизеля.

Шток штампується із сталі, рух від кулачків, індивідуального виконання для кожного з клапанів, віддається штангами з роликовими штовхачами. Колінвал виробляють зі сталей способом гарячої штампуванням. Перший і четвертий кривошипи знаходяться під кутом 180 ° в площині, кот-ая перпендикулярна до площини другого і третього, які зміщені відносно один одного теж на 180 °. ТНВД шести/восьми плунжерний, знаходиться між рядів циліндрів. Привід - відцентровою муфтою з авторегулюванням випередження впорскування палива. Все плунжери розташовані рядним способом. Поршні 4-х колечние, відливають зі сплаву алюмінію з високим вмістом кремнію.

Запчастини та деталі до двигунів оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння