КПП КрАЗ і МАЗ

Запчастини для КПП на КрАЗ і МАЗ

Блоки шестерень, вали, валики, вилки, втулки, гайки, диференціали, кільця, коробки, корпуси, кришки, манжети, механізми, муфти, насоси, осі, подушки, прокладки, пружини, ремкомплекти, ролики, важелі, сальники, сапуни, сателіти, синхрони, синхронізатори, тяги, фланці, хвостовики, шайби, шестірні, шпонки, штифти...


ᐉ Запчастини для КПП КрАЗ і МАЗ від Мотор-Агро

Запчастини до коробки змінних передач (КПП) для КрАЗ і МАЗ

КПП ЯМЗ-236Н - механічного типу, осі валів нерухомі, шестернями пост. зачеплення (крім шестерень 1-ої передачі і З.х.), 3-хходовая, з п'ятьма ступенями, з синхронізаторами на 2-3 і 4-5 передачах, які забезпечують безударное, безшумне перемикання передач.

складається КПП з:

Картер КПП чавунний, литий, кріпиться до картера зчеплення 8-ю болтами. Центрування картер КПП в картері зчеплення відбувається за допомогою поверхні кришки. Зліва на картері знаходиться контрольний отвір для контролю рівня масла в картері, а знизу - 2 різьбових отвори з пробками для зливу масла. Знизу в картері є вікно для монтажу кришки з магнітиком і сіткою для фільтрації масла, що надходить до насоса через канал. Між кришкою і картером варто ущільнити. прокладка. На передній а також задній стінках картера є відп. для монтажу підшипників і різьбові відп. для установки і фіксації кришок підшипників.

В КПП стоять 3 вала: ведучий, ведений а також проміжний. Як єдине ціле з провідним валом виконана ведуча шестерня (косозубая) пост. зачеплення, зубчастий вінець для включення 4-ої передачі а також конус для синхронізатора. Вал обертається на 2-х підшипниках. Передній кульковий підшипник стоїть в гнізді клонували, задній - в гнізді передньої стінки картера КПП. Від осьового зсувів в картері вал охороняється за допомогою стопорного кільця, підшипника і кришки. Задній підшипник впресовано на провідний вал і додатково фіксується гайкою кільцевої.

Запчастини і деталі на КПП оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння