КПП і роздавальна коробка УАЗ

Запчастини для коробки змінних передач (КПП) і роздавальної коробки на УАЗ

Блоки шестерень, вали вторинні, вали первинні, вали приводу, вали проміжні, вилки, гайки, кільця, коробки роздавальні, корпуси, кронштейни , кришки, механізми, муфти, осі, прокладки, ремкомплекти, важелі, сальники, маточини, сухарі, тяги, шестерні, шланги, штоки...


ᐉ Запчастини для КПП і роздавальної коробки УАЗ від Мотор-Агро

Запчастини до КПП і роздавальної коробці для УАЗ

КПП УАЗ-469

Автомобіль УАЗ комплектують механічною КПП з 4-ма ступенями, снабжаемой синхронізаторами інерційного типу необхідними для включення різних передач при умови відсутності шуму і гуркоту. Синхронізатори необхідні для вирівнювання швидкості сполуки. зубців до їх введення в зачеплення, тому що швидкість обертання мотора не відповідає швидкості обертання коліс. Також КПП надає можливість рухатися заднім ходом.

Схема КПП:

В картер зчеплення вкручені шпильки для кріплення КПП. На приводі проміжного вала є шестерні в постійному зачепленні. Шестерня 1-ої передачі - прямозубая, 2-й і 3-й - спіралезубие. Розташовуються на ведучому валу (двохопорному), і підтримуються голчастими підшипниками. Під час включення 2-ий передачі муфтою служить шестерня 1-ої. Включення передачі заднього ходу і першої відбувається через зсув шестерень. На КПП використовуються шарикопідшипники. Щоб уникнути руху по осі, шестерні зміцнюються за допомогою задніх підшипників. Задній підшипник проміжного вала закріплюється на валу болтом.

На пристрої перемикання є 3 вилки, закріплені на штоках стопорними гвинтами і знаходяться в бічній кришці. Стопор кулястої форми нейтрального розташування і включення передач комплектується штоком. Замкові сухарі розташовані між штоків, не дозволяють включити в свій час 2 передачі. У самій опорі знаходиться важіль яких служить помічником для пересування вилок. Сам він поджимается за допомогою пружини до опорної сферичної поверхні. Надітий на важіль пильовик захищає від проникнення всередину пристрою пилу і бруду. Для виключення випадкового включення передачі заднього ходу існує запобіжник - роль якого виконує плунжер забезпечений пружиною повернення і кулькою. Мастильна пристосування коробки поєднане з раздаткой. Мастило з роздавальної коробки потрапляє крізь 2-х рядний радіально -упорний підшипник і зливний пристрій, після повертаючись крізь зливний отвір.

Запчастини і деталі до КПП і роздавальної коробці УАЗ оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння