Підвіска УАЗ

Запчастини для підвіски на УАЗ

Амортизатори, буфери, втулки, кронштейни, листи ресори, опори кульові, подушки ресори, подушки штанги, ресори, сайлент-блоки, драбини, штанги, щоки...


ᐉ Запчастини для Підвіски УАЗ від Мотор-Агро

Запчастини до підвіски для УАЗ

Підвіска на всіх вироблених моделях УАЗ є повністю залежною (тобто і спереду і ззаду знаходяться мости). До 1994 року включно всі Уазіки проводилися виключно з ресорної підвіскою. На даний момент "козли" (3151 *) з конвеєра сходять як з ресорної, так і автомобілі з пружинною підвіскою.

Пружинна підвіска УАЗ

У випадку з пружинною підвіскою (дані модифікації додатково індексуються -10) в передній частині стоять пружини з 2-ма поздовжніми і 1-ої поперечної штангами, а в задній частині - т.зв. малолистові ресори складаються з 3-х листів. Вантажопідйомність машини у випадку з пружинною підвіскою становить 650 кг. Передні амортизатори в разі пружинної підвіски коротше штатних на 25 мм.

Ресорна підвіска УАЗ

На авто з ресорної підвіскою в передній частині розташовуються 8 листів, а в задній частині 7 в "цивільному" варіанті або ж 9 в "посиленому", "військовому" варіанті. Вантажопідйомність в цьому випадку збільшується на 200 кг більше, а також задня частина кузова більш піднята.
Цивільні мости комплектують як ресорної (в тому числі і посиленою), так і пружинною підвіскою. На звичайні військові мости ставлять виключно ресори. Також слід згадати що на моделі з подовженими військовими мостами (УАЗ-3159, "Барс" і 316 * з широкою базою) ставлять виключно пружинну підвіску.

Запчастини і деталі до підвіски УАЗ оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння