Міст передній і задній УАЗ

Запчастини для переднього і заднього моста на УАЗ

Болти, вали, гайки, головні пари, диски, диференціали, картери, ковпаки, кільця, коробки, корпуси, кришки, кулаки, мости, муфти, обойми , осі, півосі, прокладки, ремкомплекти, сальники, сателіти, маточини, трещотки, фланці, цапфи, шайби, шарніри, шестерні, шкворни, шруси...


ᐉ Міст передній і задній УАЗ від Мотор-Агро

Запчастини до переднього і заднього моста для УАЗ

В авто вагонної компоновки (такі як "буханець", "пуголовок", "фермер"), на "довгих козликів" (3153 *), і на більшості "класичних козликах" монтують т.зв. "Цивільний" ( "звичайний", "колгоспний") міст. Також слід зауважити що частково на моделі з індексом -03x ставлять "військовий" (він же "редукторний", "2-х ступінчастий", "П-подібний") мости. На "оновлених козликів" (з індексом 316 *) ставлять мости типу "Спайсер" з нерознімним картером. У свою чергу на "Барс" (3159 *) і 316 * зі збільшенням. колією монтують "довгі військові" мости, з редукторами і з подовженими панчохами.

Відмінності військових від цивільних мостів УАЗ

Основна відмінність в тому, що військовий міст комплектує бортовими редукторами. Через міст піднімають відносить. осі коліс на 40 мм, відповідно збільшується кліренс автомобіля. Через це військові мости іменуються також "П-образними". У випадку з військовим мостом крутний момент не доводиться цілком на ДП, а розподіляється також між головною парою і редукторами. Це дозволяє зменшити розміри самої головної пари (картер "звисає" на 40 мм менше, ніж у цивільного авто). Також в головній парі менше зубів, і вони збільшеного розміру - що підвищує надійність військового моста щодо цивільного. Передавальні числа військових мостів становлять 5,38 - більш "тяговітиє", але в свою чергу володіє меншими швидкісними характеристиками, ніж у звичайних мостів. Задній кард. вал військового моста на 10мм коротше цивільного.

До 1989 року в цивільні мости монтували головну пару з передавальним числом 5,125 (з 41 зубом), а в даний час - 4,625 (з 37 зубами), т. е. більш "швидкісна", але в меншій мірі "потужна". У продажу доступні і ті і інші. Заміну здійснюють при установці збільшених коліс. Рекомендується робити заміну тільки комплектним способом, інакше передній міст необхідно буде включати тільки в грязі, снігу, піску і т.д., в уникненні виходу з ладу раздатки і несвоєчасної псування гуми.

Запчастини і деталі до переднього і заднього мостів УАЗ оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння