Управління рульове УАЗ

Запчастини для рульового управління на УАЗ

Вали, втулки, наконечники, ремкомплекти, рульове управління, сошки, тяги трапеції, черв'яки, шарніри...


ᐉ Управління рульове УАЗ від Мотор-Агро

Запчастини до рульового управління (РУ) для УАЗ

Рульове управління УАЗ-469 включає в себе рульовий механізм з рульовим колесом і приводом. Картер рульового механізму встановлюється на лівий лонжерон рами за допомогою 3-х болтів. Його робочої парою вважають глобоідальний черв'як і ролик з двома гребенями. Черв'як впресований безпосередньо на пустотілий вал, розташовується в картері на 2-х коніч. роликових підшипниках. Надійність зв'язки черв'яка з валом гарантується шпонковим виступом а також шлицами рульового черв'яка.

В зачепленні з черв'яком знаходиться ролик з 2-ма гребенями, внутр. кільцеві канавки якого є також робочою поверхнею 2-х рядного кулькового підшипника, розташованого на осі, зафіксованої в голівці вала сошки. Вал сошки крутиться в 2-х підшипниках: в бронз. втулці впресованну в картер, і в циліндричній роликовому підшипнику, розташованому в бічній кришці картера рульового механізму, хвостовик головки вала заходить в паз на регулювальний гвинт, вкручені в бічну кришку картера і фіксується за допомогою стопорною шайбою і штифта, впресованим в кришку а потім закривається колпачковой гайкою. Вал черв'яка рульового механізму з'єднується з валом управління рульового за допомогою шарніра з хрестовиною на голчастих підшипниках. На качанах підшипники закріплюються раскерновкой крайок посадочних отворів.

Вал управління рульового УАЗ-469 крутиться всередині труби колонки на 2-х шарикопідшипниках. Осьовий зсув валу компенсують за допомогою пружини, розташованої між распорной втулкою нижнього підшипника і захисної шайбою. Захисна шайба з распорной втулкою верхнього підшипника фіксуються на валу за допомогою стопорних кілець, розташованих в виточках вала. У верхній частині рульової колонки варто контактна втулка, до кот-ой за допомогою гвинта кріплять провід звукового сигналу. Гвинт з контактної втулкою ізолюються від «маси» пластмасовими втулками. Рульова колонка драбиною і гумовою втулкою закріплюються на розпірку щитка передка а також панелі приладів.

Запчастини і деталі до рульового управління УАЗ оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів , спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння