Кабіна і кузов УАЗ

Запчастини для кузова і кабіни на УАЗ

Баки паливні, баки додаткові, двері, замки, засувки, захисту, дзеркала, крила, локери, надставки двері, подушки кріплення, ручки дверей, важелі склоочисника, сидіння , склоочисники, склопідйомники, тенти, трапеції приводу, троси спідометра, ущільнювачі дверей, шланги обдування, електродвигуни отопітеля...


ᐉ Кабіна і кузов УАЗ від Мотор-Агро

Запчастини до кузова і кабіні для УАЗ-469

Дані автомобілі мали відкритий спрощений кузов, а в разі поганої погоди можна було використовувати м'який тент з металевими надставками, монтуються на 4-е бічні двері. Кузов автомобіля був розташований на міцній і одночасно жорсткої на кручення рами на основі лонжеронів. Брезентовий тент з можливістю складання і відкидається на капот вітрове скло створювали можливість транспортування авіатранспортом і можливості легкої маскування. Двері кузова могли використовуватися також для машин з жорстким верхом з металу, з можливістю легкого демонтажу їх їх верхніх половинок.

Цельнометаллический кузов УАЗ

Цей різновид народилася на світ як дослідний зразок далеко в 1967 році, але приступити до її виробництва через комплектації великими кузовними панелями пресово-куховного корпусу ще великий проміжок часу не представлялося можливим.

На такому автомобілі можна було возити до 7-ми пасажирів, а також близько 100 кг багажу або в інший варіації, але з дотриманням ваги. Навіть по бездоріжжю УАЗ міг буксирувати такі причепи, як ГАЗ-704 з повною масою близько 850-ти кг.

Запчастини і деталі до кабіни і кузова УАЗ оптом і в роздріб в інтернет -магазин запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння