Зчеплення ГАЗ-3302 Газель

Запчастини для зчеплення на ГАЗ-3302

Диски провідні, диски натискні, сітки, зчеплення...


ᐉ Запчастини для Зчеплення ГАЗ-3302 Газель від Мотор-Агро

Запчастини до зчеплення для ГАЗ-3302 Газель

Зчеплення ГАЗ-3302 комплектується сухим, однодисковим, постійно включеним зчепленням з гідроприводом механізму виключення. Включає в себе картер з алюмінію, муфту вимикання разом з підшипником, а також виделкою, провідний і ведений диски, головний і робочий циліндри, які з'єднуються шлангом, а також трубкою. У разі оснащення двигуна ЗМЗ-406 і УМЗ-4215 ставлять виключно зчеплення з диафрагменной пружиною. У випадку з мотором ЗМЗ-402 можна ставити як диафрагменное, так і пружинно-важільне зчеплення.

Ведучий диск (корзина зчеплення)

Включає в себе кожух з діафрагм. пружиною, опорними кільцями і натискним диском. Пружина стоїть на кожусі, закінченнями тисне на натискний диск.

Ведений диск

Представлений маточиною з шліцьовим отвором і 2-мя дисками, з пріклёпаннимі пружинами до одного з них. За обома сторонам ставлять фрикційні накладки. Пластинчасті пружини з вигинами, дають можливість краще прилягати диску а також згладжують ривки в трансмісії при включенні зчеплення. Для більш плавної передачі крутного моменту під час початку руху або зміни передач в вікна дисків ставлять демпферного пружини.

Ведений диск притискається за допомогою натискного диска кошика. Крізь фрикційні накладки, які підсилюють тертя, крутний момент віддається на ведений диск і далі на первинний вал КПП, з яким ведений диск пов'язаний шліцьовим з'єднанням.

З метою тимчасового роз'єднання двигуна з трансмісією існує привід вимикання зчеплення. Під час натискання на педаль зчеплення, поршень ГЦ зчеплення рухається вперед. Витісняється рідина, яка витісняється по трубці і шлангу надходить в робочий циліндр, тим самим висуває з нього поршень зі штоком.

Шток впливає на хвостовик вилки, яка провертаючись на кульовій опорі, іншим кінцем рухаючи по кришці підшипника коробки передач муфту вимикання зчеплення. Підшипник муфти натискаючи на закінчення пелюсток диафрагменной пружини. Деформуючись, пружина припиняє натискати на натискний диск, який в свою чергу «відпускає» ведений, і віддача крутного моменту завершується.

У зовнішній частині механізм зчеплення прикривається картером картером з піддоном (ЗМЗ-402, УМЗ-4215) . Картер за допомогою 6-ти болтів і 2-х підсилювачів закріплюється на блоці циліндрів. Зі зворотного боку в картер вворачиваются 4 шпильки для фіксування КПП. На картері є місце для посадки робочого циліндра зчеплення і вікно для монтажу вилки. Для додання жорсткості знизу ставиться підсилювач.

Запчастини і деталі до зчеплення ГАЗ-3302 Газель оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння