Міст ГАЗ-2410 і ГАЗ-3110

Запчастини для мостів на ГАЗ-2410 і ГАЗ-3110 "Волга"

Втулки, диски колеса, диференціали, хрестовини, мости в зборі, піввісь, сальники...


ᐉ Запчастини на Міст ГАЗ-2410 і ГАЗ-3110 від Мотор-Агро

Запчастини до мостів для ГАЗ-2410 і ГАЗ-3110 Волга

Задній міст ГАЗ-24 включає в себе балку з роз'ємом посередині, головну передачу, диференціал і піввісь з колісними підшипниками в зборі. Ліва і права частини балки є кожухами півосей. Правий кожух проводиться із сталевого х/к труби без термічної обробки з зовнішнім діаметром 76 мм, впрессованной шліфованим кінцем в картер заднього моста. На зовнішній торець труби стикового зварюванням (з оплавленням) приварюють кований квадратний фланець. Лівий кожух півосі виконаний з аналогічною труби, до якої крім зовнішнього приварений ще внутрішній фланець круглої форми, який служить кришкою картера головною передачі.

В картері присутні наливний і зливний масляні канали, які підводять і відводять масло до підшипників та сальникам провідної шестерні. На картері розташовується прилив вгорі горловини провідної шестерні. Про нього вдаряється буфер кузова з гуми, який обмежує зближення моста і кардана з кузовом. Між кожухами є 2 прокладки ущільнювачів з кабельного паперу товщиною рівною 0,11 мм. При цьому коли обидві прокладки стиснуті їх товщина складає 0,16 мм. На кожухи наварені штамповані сталеві подушки ресор, а також кронштейн трійника трубопроводу гальм.

Головна передача ГАЗ-24

Передача - гипоидная, її ведуча шестерня зміщена вниз відносно осі веденої шестерні на 42 мм . Дане рішення підвищує міцність зубів і тягне за собою підвищену ковзання на всіх поверхнях зубів. Гіпоїдні зачеплення також зменшує рівень шуму передачі, особливо при високих швидкостях руху, але воно потребує спеціального Гіпоїдні маслі.

Провідна шестерня закріплюється в підшипниках консольним способом, т. Е. Два її підшипника знаходяться з одного боку щодо зубчастого вінця. Для зниження прогинів хвостовика шестерні її зубатий вінець максимально наближений до заднього підшипника. Кількість зубів в головній передачі становить 41 і 10, відповідно передавальне число дорівнює 4,1.

Запчастини і деталі до мостів ГАЗ-2410, ГАЗ-3110 Волга оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння