Кузов ГАЗ-2410 і ГАЗ-3110

Запчастини для кузова на ГАЗ-2410 і ГАЗ-3110 "Волга"

Замки запалювання, замки дверей, дзеркала, радіатори опалювача, ручки стеклопод'емника, спідометри, склопідйомники, стопори, торсіони, ущільнювачі багажника, ущільнювачі стекол, щітки склоочисника, електродвигуни отопітеля...


ᐉ Кузов ГАЗ-2410 і ГАЗ-3110 від Мотор-Агро

Запчастини до кузова для ГАЗ-2410 і ГАЗ-3110 Волга

Кузов ГАЗ-24

Волги проводилися в декількох модифікаціях, які збираються на базі 2-х основних типів кузовів - седан і універсал. Кузови відрізняються зовні, плануванням внутрішньої частини, конструкцією задньої частини а також сидіннями. Універсал комплектується ззаду великий одностулкової дверима, яка підвішується на дві зовнішні петлі з горизонтальною віссю.

Особливості кузова Волги

На базі з 4-х дверного седана випускали ГАЗ-24 (загального призначення) і ГАЗ-24-01. Кузов з сидіннями в два ряди. Ззаду є відсік для багажу, в якому знаходяться запаска і інструменти. Відмінністю ГАЗ-24-01 від ГАЗ-24 полягає у відсутності радіоприймача і внутрішнього приводу до замку лівих задніх дверей, наявності таксометра та ліхтаря "ВІЛЬНИЙ". Кузов светлозеленого кольору; на передніх дверей наносять значок "Таксі"; оббивка сидінь - штучна шкіра.

На базі універсала виробляли ГАЗ-24-02 і готували до випуску санітарний ГАЗ-24-03. Запаска і інструменти в такому кузові знаходяться в спеціальному відсіку ззаду, а доступ до них здійснюється крізь спеціальний люк незалежно від розташування багажу.

Кузови з металу, зварні, несучої конструкції, більша частина вузлів і конструктивних елементів даних кузовів є уніфікованою. Рама в звичайному розумінні відсутній. Всі навантаження, які виникають під час руху сприймає кузов, каркас якого виконаний у вигляді жорсткої зварної системи, яка посилюється зовні облицювальними панелями.

Спереду на кузові є коротка подмоторную рама, потрібна для монтажу двигуна, передньої підвіски а також радіатора. Раму приварюють на підставу кузова. Задні крила також є приварними. Кузов піддають антикорозійного хімічній обробці, а саме фосфатіровке, яке формує на металевій поверхні шар нерозчинних у воді фосфорнокислий з'єднань. Згодом грунтовка кузова електроосаждепіей забезпечує формування рівної захисної плівки на зовнішніх і внутрішніх поверхнях.

З метою захисту покриття від механічних пошкоджень, а також для створення термоізоляції, а також шумоізоляції, нижня частина кузова, включаючи підлогу, внутрішню поверхні крил , похила частина переднього щита, бризковики коліс, обробляють рівним шаром спеціальної мастики №579 або №213 вручну або способом пульверизації. Також мастикою покривають внутрішню частину дверей і бризковиків передніх і задніх крил. Підстава всередині кузова покривають спеціальною листової вібродемпфірующім мастикою.

Термо- і шумоізоляція кузова підвищена методом обклеювання на внутрішній частині зовнішніх дверних панелей, а також переднього щита вафельним картоном, а дах оклеивается поролоном. Фарбування кузова здійснюється емалями гарячої сушки високої якості.

Все скла вигнутої форми, виконані з полірованого скла високої міцності. Вітрове, а також заднє скло монтують в отвори кузова зовні з використанням гумового ущільнювача, з розташованим під ним шаром герметизирующей мастики.

Запчастини і деталі до кузова ГАЗ-2410, ГАЗ-3110 Волга оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння