Автомобіль ЗІЛ

Запчастини і деталі до автомобіля ЗІЛ замовити і купити в інтернет-магазині оптом і в роздріб ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Виберіть категорію запчастин для автомобілів ЗІЛ:


ᐉ Запчастини для Автомобіля ЗІЛ від Мотор-Агро

Запчастини на ЗІЛ-130

ЗІЛ-130 оснащений 8-циліндровим карбюраторним двигуном ЗІЛ-130 з чотирма тактами, V-подібними з верхнім розташуванням клапанів, потужність становить 148 л. с. при 3000 оборотів в хвилину, з максимальним обертовим моментом 41 кгм при 1800-2000 оборотів в хвилину.

Карбюратор (К-88) виконаний з двома камерами, верхній, з падаючим потоком, балансувався з економайзерним пристроєм і насосом прискорення, також забезпечувався пневматичним відцентровим регулятором числа обертів коленвала. Привід прискорювача насоса - механічний. На ньому монтували два клапана економайзера - з механічним і пневматичним приводами. Система мастила комбінована: під тиском, а так само розбризкуванням. Спочатку включала фільтри тонкого і грубого очищення, що знаходяться в одному корпусі.

Харчування двигуна - примусове. Бензин подавався паливним насосом (Б-9) диафрагменного типу з двома впускними і одним випускним клапанами. Розрахований на бензин марки А-76. Картер вентилюється примусовим чином. Система клапанна, закритого типу, гази відсмоктуються у впускний трубопровід двигуна. Повітряний фільтр (ВМ-16) - олійно-інерційного типу з двома ступенями очищення повітря. Автомобіль устатковувався рідинної системою охолодження закритого типу, з примусовою циркуляцією охолоджувальної рідини (за допомогою водяного насоса відцентрового типу).

Трансмісія включає в себе однодисковое сухе зчеплення з механічним приводом; 3-х ходовий 5-ти ступінчастою КПП (5 передач вперед, 1 назад, 5 передача - пряма) з 2-ма синхронізаторами інерційного типу для включення 2-ой, 3-ій, 4-ої і 5-ої передач; карданної передачі з 2-ма карданними валами, проміжною опорою і 3-ма шарнірами; 2-х ступінчастою ДП і конічним диференціалом з 4-ма сателітами і повністю розвантажених півосей. Синхронізатори потрібні для того щоб полегшити зміну передач і служать для вирівнювання швидкостей ведучого і веденого валів КПП при переході з однієї на іншу передачі.

Головна передача - здвоєна, з парою конічних шестерень зі спіралевіднимі зубами і парою циліндричних шестерень з косими зубами. Передавальне число становить 6,45. Диференціал - конічний (з 4-ма сателітами). Передній міст виконаний у вигляді сталевої, кованої, двотаврової балки. Підвіска залежного типу, на поздовжніх напівеліптичних ресорах, з гідравлічними телескопічними амортизаторами 2-х сторонньої дії в передній частині, а в задній з додатковими ресорами.

Рама клепано складається з 2-х сталевих штампованих лонжеронів швеллерного перетину змінного профілю , скріплених 5-ю поперечиною. Буксирний прилад з гумовим амортизатором розташований на задній поперечці. Рульовий механізм являє собою гвинт з гайкою, з Гуром. Гальмівна система складається з робочих ножних колодкових гальм, барабанного типу, на всі колеса з пневмоприводом та стоянкового ручного колодкового гальма, барабанного типу, з механічним приводом на трансмісію.

На тягачі встановлювали комбіновані гальмівні крани, на інші одинарні. Колеса дискові, розміру 7,0-20, з бортовими і розрізним замковим кільцями, закріплюються за допомогою 8-ми шпильок. Розміри покришок - 9,00-20 "(260-20). Система електрообладнання - 12-вольта, постійний струм, з одним проводом, мінус на корпус. Джерело-Г 130, 350 Вт, сила струму 28 А, і АКБ 6 СТ-78 або 6-СТ-81. Стартер - СТ130, потужністю 1,5 к.с. (1,2 кВт).

Кабіна суцільнометалева 3-х місцева, з обігрівачем, склоочисником з 2 мя щітками і пристроєм обмивання вітрового скла. Усередині розташовувалося одномісне регульоване сидіння водія і 2-х місцеве пасажирське сидіння. У даху кабіни передбачені 2 люка. Бортова платформа з дерева, з окуттям з металу, металевими поперечними брусами підстави і з 3-ма відкидними бортами .

Бензобак місткістю 170 літрів знаходиться на лівому лонжероні рами. Запасне колесо встановлювалося під кузовом на відкидному тримачі, правого лонжерона рами. надалі проводилося безліч модифікацій автомобіля ЗІЛ-130, запчастини до яких ви можете підібрати і купити в нашому інтернет-магазині.

Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння