Міст передній і міст задній ЗІЛ

Запчастини до переднього і заднього мостів ЗІЛ

Болти вала, вали карданні, втулки піввісь, гайки маточини, картери моста, опори підшипника, пари шестерень, півосі моста, прокладки, редуктори, сальники, маточини, фланці , шестерні, шпильки...


ᐉ Міст передній і міст задній ЗІЛ від Мотор-Агро

Запчастини до мостів для ЗІЛ

Задній провідний міст ЗІЛ-130

На задньому мосту вантажівки встановлена ​​подвійна головна передача, крутний момент якої передається крізь через 2 пари шестерень - конічних і циліндричних . Провідна конічна шестерня проводиться разом з валом і дає обертання веденої конічної шестірні, закріпленої на фланці проміжного вала. Мала циліндрична шестерня проводиться з проміжним валом і приводить в обертання велику циліндричну шестірню, яка закріплюється на коробці диференціала і з нею крутиться в підшипниках расточек картера заднього моста. Крутний момент від великої циліндричної шестерні крізь диференціал і піввісь передається провідним колесам. Диференціал - конічний з 4-ма сателітами. Включає в себе 2 роз'ємні чашки, хрестовини з сателітами, що знаходяться в зачепленні з шестерні піввісь розташованими в шліцах піввісь.

Напівосі виготовляються розвантаженим типом, з зовнішніми фланцями на кінцях, до яких шпильками приєднують маточини ведучих коліс. Маточина стоїть на кожусі піввісь в 2-х конічних роликових підшипниках. Манжети не дозволяють витікати мастилі з маточини. Вентиляція картера здійснюється сапуном. З метою зливу/заправки маслом в картері передбачені отвори, які закривають різьбовими пробками.

Передній міст ЗІЛ-130

Включає в себе балку і поворотні цапфи. На кінцях балки по вертикалі є отвори для монтажу шворнів, які забезпечують шарнірну зчеплення балки з поворотними цапфами. На одній стороні шворнів є лиски для утримання їх від проворота в отворі балки, в яких вони кріпляться за допомогою клиновидних штифтів. Поворотна цапфа з фланець, зовні якого по вертикалі є 2 виступи з втулками в кіт-ті входять кінці шворнів. Т.ч. права і ліва поворотні цапфи, під час обертання на шкворнях, має можливість повороту в горизонтальній площині в 2 сторони. З метою полегшення поворотів керуючих коліс між балкою і нижнім виступом фланця цапф стоять опорні шайби.

На поворотних цапфах стоять роликові підшипники, на яких крутиться маточина з переднім колесом. Внутрішні кільця підшипників посаджені на шийки цапфи, а зовнішні - впресовані в гнізда маточини колеса. Підшипники регулюються гайками, фіксуються за допомогою замкового кільця, шайби і гайки самоконтрящейся. Усередині маточини до фланця кріпиться гальмівний барабан. На зовнішніх фланцях маточини є отвори для запресовування шпильок, на які ставляться диски напрямних коліс.

Запчастини і деталі на міст ЗІЛа оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів , спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння